طرز کار دستگاه شیردوش به زبان ساده
دستگاه های مدرن شیردوشی پیچیده به نظر می رسند، اما کارکرد آنها بسیار ساده است. همه شیردوش ها سرِِ پستان دام خلا ایجاد می کنند که سبب جاری شدن شیر به داخل خرچنگی می شود. هر واحد دوشنده یا خوشه شیردوشی از لاینرهای لاستیکی یا سیلیکونی (که بر روی آن شل استیل و یا شل پلاستیکی قرار گرفته است) و خرچنگی شیردوشی تشکیل شده است.
خوشه کامل
لاینرهای شیردوشی با ضربان پولساتور (که به یک پمپ وکیوم متصل است) به کار گرفته می شوند.
پولساتور
فضای بین لاینر و شل محفظه ضربان نامیده می شود.
پولساتور ها خلا را به محفظه ضربان منتقل می کنند که سبب باز شدن لاینر ها می شود. در داخل لاینر با باز شدن دکمه خرچنگی، خلا جریان می یابد.زمانیکه لاینر به خاطر اختلاف خلا بین محیط و محفظه ضربان باز می شود، شیر از پستان خارج می شود و زمانیکه پولساتور جریان هوا را آزاد کند، هوا وارد محفظه ضربان می شود و چون فشار هوای پشت لاینر بیش از داخل لاینر است، لاینر جمع می شود و با ایجاد حالت ماساژ بر روی سرپستان، موجب حفظ جریان خون بر روی سرپستان می شود.
برای دوشش گاو، پولساتور 60 سیکل در دقیقه ایجاد می کند؛ به این معنی که لاینر در دستگاه شیردوش برقی گاو، در هر دقیقه 60 بار باز و بسته می شود. این مقدار در بز 90 بار و در گوسفند 105 تا 110 بار در دقیقه است. شیر دوشیده شده از همه لاینرها در خرچنگی مخلوط می شود.
خلا موجود در شلنگ شیر، شیر وارد شده به خرچنگی شیردوشی را به داخل لوله های جمع آوری شیر می مکد.بعد از دوشش، سرپستانها با محلول باید ضد عفونی شوند.
پس از اتمام شیردوشی می توانید بیدون شیر را بردارید.
بیدون شیر
خواندن بیشتر
0
دسته بندی ها:
دستهبندی نشده